liburan ning kampung

aku balik kampung (TEGAL kemoncer kotane) wingi malem senen (14 Juni/15 Juni). rencanane pan followUp dana nggo SBB (Sintesa Bimbel Bareng) ning PEMKAB, wis sewulan luwih ora mudun2 kue dana.

yawis, sbenere pan mulai bergerak dina senen langsung, brhubung badan tepar, ampeg n mriang ora karuan akhire ora sida beraksi. Hari selasane nembe aku cabut maring Pemkab, Perek ka, mlaku be anjog sing umahe aku,,hehe..

ketika sampe mono, aku ktmu karo bagian Kesra Pemkab, yak, pak Kajir Kesra (Muhajir dink..) wekekeke,,, bayangna mann, aku teka mono jam tengah 11 awan, n sebelume ketika aku nembe nyampe pos penjagaan, jare penjagane, bbrapa orang penting pemkab mbe pada anjog,,,termasuk pak Kajir,,hehe,,(ning ati aku ngomong, untung aku ora teka jam 8,,hehh).

Malem kamis wingi, biasa owh, ana ribut2 ning blok e aku,,, cah2 freelonk pada ribut karo bocah2 gabungan krajan n mejasem, edan ahh,,sayang nemen, aku pas kue esih nang jero umah, lagi nonton extravaganza,,,;). mnurut kanca2, ya biasa lahh, ana cah krajan/mekasem sing kari liwat blok masjid pake nggeber2 gas motor, tumben jare dina kemis awan kue ora, nahh si qWok sing lagi tetongkrongan jre nembung, “gebbberr owhhh,,”…lahh kue sing akhire bengine kue dadi brbuntut penyerangan thd cah2 freelonk…ckckckckck,,,,spele ya padahal ,,,tapi koq,,,??!!

Yawis, kie aku lagi ning warnet anyar dekete tambun, dkt SMA trcinta SMANSAWIE. aku wis siap2 kyeh pan mangkat maring jakarta maning,,,insyaAllah,,,

Oiya, miki aku wis ngileng SIAK NG, alhamdulillah nembe ana siji nilai Matkul sing metu, Aljabar Linear,,yakk olih B,,alhamdulillah,,,,

wis disit lahh.,,,

3 thoughts on “liburan ning kampung

  1. Pingback: Freelonk « kanGmasJuqi

  2. duasarr,,,,;)

    oiya, kapan2 kalo jq nulis pake bhsa tegal lg, jq kasi trjemahan dlm bhsa indonesianya jg dech,,,ok?!

Monggo Ngomong/ Silakan Komentar/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s