Postingan Wagu

Pan belih, yen pan diarani postingan wagu. he3, dina kie lagi ora ana ide kreatif apa2 go blogging kyeh. Saiki nyong pan cerita nganggo bahasa tegalan maning ahh.he3. yen ora seneng ya mana lunga, ora usah maca postingan kie.🙂 Ok, kali ini nyong pan cerita ttg prkuliahane nyong smster kie.

Alhamdulillah semester kie nyong njukut 19 sks. ya ora patia beda lahh karo kanca liyane. sing gawe beda kue, 2 matKul nyong sekelas kro cah 2007, alias ngulang 2 matkuL.. :(  Ora papa, sing penting esih bisa nglanjutna prjuangan. Iya belihh?!!

Wis ya, semono disit postingane nyong nggo dina kie. Kanggo kanca2 sing Muslim, Met Menunaikan Ibadah di Bulan Ramadhan aja y.. Salam…

(semene tok juk?! dasar postingan wagu!!)

6 thoughts on “Postingan Wagu

  1. assalamualaikum,

    jan, bener-bener wagu postingan kie…
    hehe.

    ra papa kuliah bareng adhi-adhimu
    ben ngerasa enom, mbok?🙂

    waduh rada berantakan saya ngomongnya nih juqi.
    tetep semangat ngelanjutin perjuangan ya juqi.

    eh iya, saya juga baru belajar bikin blog lho.
    ~yans

  2. @yans,

    wa’alaykum salam…
    wahaha,ms yans nganggo bahasa jawa endi kue? cilacap apa kebumen?🙂

    keep blogging mas.. !

Monggo Ngomong/ Silakan Komentar/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s