Dolanan Plurk

Huahhahha, lagi kpengen gawe artikel nggo blog kie, ehh malah dadi melu kanca2 dolanan Plurk. dolanan sing aneh memang neng. tapi kayane asik juga..he3. luwih jelase, dileng bae nang Homepage e si Plurk ya..

Yawis, nge-review setitik wis, dadi si Plurk kie sosial networking kaya semacem Friendster atawa FaceBook. nahh bedane, yen si Plurk kie nampilna even2 sing lagi dikerjakna kanca2 ne dewek. ditampilna nganggo bentuk TimeLine. kaya jargone: “your life, on the line”

btw, wingi nyong nelangsa nemen gara2 Google PageRank blog e nyong kie mudun sing munenge 3 dadi 0. apa belih kebangetan si Google??! yawislah, arane urung rejekine, ya ora?? kabeh2 sing ngatur kan sing Kuasa, Gusti Allah SWT.

Ok, tak mlebu kuliah SI ( Sistem Interaksi ) disit ya jakwir.. gudbay.

Monggo Ngomong/ Silakan Komentar/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s